Geschiedenis

 In 1994 kreeg ik, als kok, de vraag: “Of ik geen quiches met groenten kon maken?”.

 

Waarom niet, dacht ik? Mijn kookfornuis stond in een mum van tijd roodgloeiend, recepten werden met veel zorg voor kwaliteit en smaak uitgewerkt. Perron 26 was een feit.

 

Al gauw werd het fornuis, de oven en de afwasmachine te klein….
Een professionele keuken werd een noodzaak.

 

In 2000 vroegen mijn klanten mij: ”Waarom maak je geen lasagne?”

 

Interessant dacht ik!!! Het moet wel echt lekker zijn, anders begin ik er niet aan.
Één soort? Nee Bolognese, Royale, kip-pesto, spinazie-ricotta,
courgette-aubergine en roodbaars met kreeftensaus lasagnes kwamen uit de
oven.......

En nu maken we lekker belegde toscaanse broodjes met allerlei zelfgemaakte slaatjes; sweet tai,tapenade van paprika en citroen,takatakata,....en ga zo maar door. Sinds kort kan je je ook hier je favoriete gerecht eten. Graag tot dan.